QUADRO-CV-330-450-L-kuumasinkitty-sailio.jpg_1

QUADRO-CV 330 & 450 L kuumasinkitty säiliö

Sähköposti
330 ja 450 L diesel- ja moottoripolttoöljyn kuljetukseen ja työmaakäyttöön. Ammattikäyttöön - tuplavaippainen kuumasinkitty vapaa määräaikaistarkastuksista.

Sisä- ja ulkopinnalta kuumasinkitty raskaan sarjan terässäiliö polttoaineen kuljetukseen. Sopii generaattoreille, lämmittimille ym. polttoainesäiliöksi sekä työkoneen tankkaukseen. UN hyväksytty vaarallisten aineiden kuljetuspakkauksena, ei määräaikaistarkastuksia ! Täyttää kaikki ympäristömääräykset, voidaan käyttää myös pohjavesialueilla.
Kansi suojaa myös sisäsäiliön, se ei altistu säävaihteluille kuten vanhan malliset säiliöt. Korroosiovapaa säiliö vuosikymmeniksi. Saksalainen varastosäiliö hyväksyntä. Tehdas takuu 10 vuotta kuumasinkityille säiliölle ! Tankkausvarusteet 1 vuosi
Tämän turvallisempaa säiliötä ei markkinoilla ole. Pinottavissa 3 päällekkäin

Vakiovarustus:
* 110% valuma-allas, eli ns. tuplavaippainen säiliö. Ulkovaippa suojaa 100% myös säiliön yläpinnan * Nosto alta, nostettavissa joka suunnasta, 4 nostolenkkiä ja pinontakorvakkeet vakiona !
* Lukittava saranoitu pumppukaappi / tekninen tila tankkaustarvikkeille ja yhteille.
* Pultattu huoltoluukku säiliön päällä jonka kautta esim.puhdistus ja tarkastus on helppo suorittaa * Alipainetestattu sisäsäiliö (alipainemittarilla). Ei tarvitse erillistä valuma-allasta (kaksoisvaippa)
* Vakiona 1" imuliitin sulkuventtiilillä (esim.pumpulle) ja huohotin sulkuventtiilillä, ylipaineventtiili
* Läpiviennit ulkovaipassa polttoaineletkuille. Polttoaineen pintatason mittari (ADR)
* Vakiopinnoite on kuumasinkitty, pinnoite min 55 μm (DIN EN ISO 1461), mallit saa myös ylimaalatulla pinnalla * Pumppupaketit : Käsipumppu 2.5m letkua, man.pistooli. Sähköpumput 4 m letkua, automaattipistooli

 

Lataa PDF