TOIMITUSEHDOT

HINNAT

Hinnat perustuvat kulloinkin voimassa oleviin hintoihin, oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (Alv 24%).
Voimassa olevat erikoistarjoukset huomioidaan hyväksenne.

MAKSUEHTO

Kaikki myynti yksityisasiakkaille tapahtuu ennakkomaksulla tai jälkivaatimuksella, yritysasiakkaille myymme laskulla sopimuksen mukaan.
Laskutuslisä € 5.00 ALV 0% lisätään laskuun. Laskulla myytäessä luottotiedot tarkistetaan joka kerta.


TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on varastotuotteille noin 1-3 arkipäivää. Muut kuin varasto tuotteet toimitetaan aina tehdastoimituksena ja toimitusaika noin 2-4 viikkoa. Varastoimme koko ajan kaikkia volyymituotteita, jotta pystyisimme toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Kaikki pientuotetilaukset toimitetaan Postin tai matkahuollon välityksellä. Mikäli tilattua tuotetta ei ole varastossa, otamme välittömästi henkilökohtaisesti yhteyttä ja tarkennamme tuotteen tarkan toimitusajan. Voitte halutessanne tarkistaa tuotteen toimitusajan meiltä puhelimitse/sähköpostilla ennen kaupan tekoa verkossa.

VAIHTO JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen täysi palautus-ja vaihto-oikeus 14 päivän ajan kaupantekohetkestä, edellyttäen että: tuote on käyttämätön ja ehjä, tuote on alkuperäisessä ja ehjässä pakkauksessaan, tuotteen täytyy olla hyvin pakattu ja mukana pitää olla kuitti ostosta, kaikista palautuksista sovittava erikseen myyjän kanssa. Emme lunasta posti-tai bussiennakkopalautuksia. Palautuskustannuksista myyjän varastoon vastaa aina asiakas, myös takuutapauksissa !

TAKUU

Takuu ei kata sopimattomasta hoidosta, väärästä käsittelystä tai virheellisestä asennuksesta johtuvia vikoja. Takuun piirissä ovat materiaali- ja kokoonpano- sekä suunnitteluvirheet. Postimyynnissä kuitti toimii takuutodistuksena. Takuu-aika on aina minimissään 1 vuosi toimituspäivästä, joillain tuotteilla se on pidempi ja ne mainitaan erikseen ao. tuotteen esitteessä, esim. polttoaineiden varastosäiliöt ; vuotamattomuustakuu 10v, jne.
Ota aina yhteys asiakaspalveluumme Puh. 041  - 443 0540.

Mikäli osa / tuote on takuuseen vaihdettavissa, tarvitsemme kirjallisen reklamaatio ilmoituksen jossa asia/vika on kuvattu ja
osto/toimituspäivä mainittu. Sen voi lähettää postitse tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

INFRALINE  

Puhelin : 041 443 0540 (Jukka)
E-mail : Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.