INFRALINE maahantuo ja valmistaa polttoaineen kuljetus- ja varastointisäiliöitä, vesi- ja kemikaalisäiliöitä, erilaisia pumppuja ja tarvikkeita kemikaaleille ja polttoaineille, sekä runsaasti ympäristö- ja yhdyskuntateknisiä tuotteita, mm. markkinoiden matalimpia umpisäiliöitä, sekä eristettyjä ja lämmitettyjä juomavesisäiliöitä. Laaja tuotevalikoima alansa huippujen päämiesten kautta takaa runsaan tarjonnan ja laadukkaat tuotteet sekä viimeisimmät uutuudet. Toiminnan keskiössä on erilaiset säiliöt, suurin osa on polyeteeniä, mutta myös lujitemuovia, alumiinia, terästä ja ruostumatonta terästä käytetään.

NOUTOVARASTOMME SIJAITSEE OSOITTEESSA MARTINKYLÄNTIE 39 A F, 01720 VANTAA.

Saatavana mm. polttoaineen kuljetus- ja varastosäiliöt, vesisäiliöt, polttoaine- ja kemikaalipumput, Adblue / Urea liuos, tuulilasinpesunesteet, jne.

 

INFRALINE

Päätuotteet (INFRALINE tuotteet) ovat polttoainesäiliöiden ohella kaikki maatalouden ja teollisuuden oheistuotteet, sekä työvälineet ammattikäyttöön. Yksi merkittävä artikkeli on AdBlue nesteiden maahantuonti, varastointi- ja kuljetussäiliöt ja pumpputarvikkeet AdBluelle.

Säiliö-/kanisterimallisto alkaa 20 L:sta ja päättyy aina 60.000 L polttoainesäiliöihin.

INFRALINE tuotteet ovat tämän päivän merkittävin tuoteperhe ammattilaisten sekä harrastajien käytössä. Maahantuontimme ja kotimaisten valmistajiemme kanssa seuraamme maatalouden, teollisuuden ja harrasteryhmien tarpeita herkeämättä. Näiden ryhmien palaute onkin tärkein väline tuotteidemme tarjonnan kehittämisessä.

INFRALINE tuotteet kuuluvat korjaamo- ja teollisuuslaitteita myyvään Finia Oy:n. Voit tilata myös kaikki Finia Oy:n edustamat tuotteet kauttamme. Tutustu valikoimaan ja palveluihin www.finia.fi.

Vastaamme mielellämme asiakkaan palautteeseen ja kuuntelemme tarpeitasi.

 

Ystävällisin terveisin,

Jukka Rantamäki - INFRALINE