AdBlue Pro 2f885d0fbe2e131bfc9d98363e55d1d4

adbluepro7
AdBlue Pro


Tuotetta ei ole myynnissä verkkokaupassa. Tilataksesi tämän tuotteen, ota yhteyttä kysymysnapin kautta tai soita +358 41 443 0540

Täyttölaite dieselhenkilöautoille ja pakettiautoille

SCR-teknologian käyttö ja tarve AdBluelle on yleistymässä henkilöautoilla ja pakettiautoilla. Nykyään lähes kaikkien autovalmisjtajien valikoimiin kuuluu SCR-järjestelmällä varustettuja vähäpäästöisiä ajoneuvoja.

AdBlue-nestettä tarvitaan n. 1 L / 1000 km. Ajoneuvon säiliöt ovat tyypillisesti 20 - 30 l ja niiden täyttö kuuluu
ajoneuvon huolto-ohjelmaan.

Täytettäessä ei pisaraakaan AdBlue-nestettä saa päästä järjestelmän ulkopuolelle, koska se kiteytyy ja on epämiellyttävän hajuista. Ajoneuvon säiliötä ei saa ylitäyttää, koska se voi johtaa AdBlue-nesteen jäätyessä
järjestelmän vaurioitumiseen.

 

Lisätiedot, -varusteet ja hinnasto AdBlue Pro

LEASINGRAHOITUS

Voit hankkia Nordea Tukirahoitus -laiteleasingillä kaikki +400 € (alv. 0 %) arvoiset tuotteemme. Vuokra-aika on tasaerälyhennyksillä 12–60 kk.

  • Ei käsirahaa
  • Ei tilin avausmaksuja
  • Ei sivukuluja

Laite jää asiakkaalle sopimusajan päättymisen jälkeen. Leasingmaksut ovat verovähennyskelpoisia, ei pitkiä kaluston poistoaikoja kirjanpidossa. Pääomaa voi käyttää yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ilman, että sitä sitoo kalustoon. Tarvitsette laitevakuutuksen, jollaisen saa edullisesti sopimukseen liitettynä tai käytätte omaa vakuutusyhtiötänne. Pyydä tarjous!